Kursi per Administratore Sportive

 

Gjate datave 17-19 Shtator u zhvillua kursi per Administratore Sportive ne Hotel Turizem Puke. Organizatoret e ketij kursi:Komiteti Olimpik Shqiptare.
Morren pjese 20 sportiste dhe drejtues te federatave te ndryshem.
Shoqata Dajti Alpino Tursitik u perfaqesua me Ladi Hoxha dhe me Klejdi Jegeni.
Trajnimi zgjati 3 dite ku u diskutua per:
  • problematikat e sportit Shqiptar
  • zgjidhjet e sugjerimet per tematika qe lidhen me administrimin sportiv.
Vecojme pjesmarrjen e sek te fed ping-pongut Tonin Binosh, sek. fed Body Building Rando Kukeli, Kryeinspektorin e Klub Studentit perfaqsues te Fed boksit.
Gjithashtu dhe High Albania Mountain pati perfaqesuesin e tyre Ilir Kolli.
Pagesa per kursin dhe transporti per 2 anetaret e SHDAT u financua nga Hotel Turizem Puke me shifren 7000 Lek.
Cdo gje shkoi mire ne qytetin mikprites te Pukes.
Falenderojme Xhimin per bujarine dhe mikpritjen qe ofroi ne Hotel Puka gjate diteve te trajnimit.

Paris

Pershendetje Miq. Ky podium në Paris flet vehte.


Jam pa fjale, para dy ore per here
10665726_702173666537636_6541822185952493421_n te pare Shqiperia – Puka – Shoqata Dajti morën noten 10-të per prezantimin ne panairin botëror te aventure . Punuam gjate per te shprehur, ngrohtësi, vlersim, mirnjohje, respekt per ne, dhe me se fundmi turisti francez theu akullin e mentalitetit te nje trashëgimnije qe vendi ynë vizitohet nga francezet.
Ne nuk jemi me në diktaturë por ka liri.
Dua te falenderoj familjen d
he nipin tim qe me perkushtim punuan per prezantimin dhe akomodimin e stendes.
Dua te falenderoj francezin z. Berenger Thibaut i cili e tregoi vehten se eshte me shqiptarë dhe Pukjan se une, i cili beri nje prezantim shum te mire.
Dua te falenderoj dhe nje djale nga Lezha Dritan Lesi i cili banon dhe punon ne France ku per tre dite vullnetarisht dhe me perkushtim tregoi të interesuarve të huaj se kush eshte Puka.
Dua te falenderoj dhe stafin e hotel Turize
m Puka, bashkise Puke, dhe Shoqata.dajti
Dhe se fundmi te gjithe organizatoret francez te panairit te cilet na privilegjuan duke na vendosur ne hyrjen kryesore.
Tani nje gotë birre me kerminj ne bulevardin e Parist, per te festuar suksesin e pare në llojin e vet.

28 shtator 2014

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed